Simen Næss Berge vant Sjusjøvannet Rundt, mens Marthe Katrine Myhre tok andreplassen i Sollifjellrunden

Lørdag 11. august ble Sjusjøløpet 2018 arrangert. Løpet har to forskjellige distanser, Sollifjellrunden på ca. 23,5 km og Sjusjøvannet Rundt på ca. 10,5 km. Begge distansene er å regne som terrengløp, men den lengste runden går i mer krevende terreng.

I den korteste runden stakk Lillehammer IFs Simen Næss Berge av med totalseieren på 37:31. Nærmeste utfordrer var Erik Sjöqvist (Svensenga SK), 41 sekunder bak. Petter Johansen (Lillehammer IF) endte på åttende plass med tiden 41:11.

Simen Næss Berge i ledelse etter ca. 2,5 km. Foto: Rolf Bakken, Kondis.no.

3. Trine Kroken Karlsen, NKVO 46:43

På den lengste distansen ble Marthe Katrine Myhre (Lillehammer IF) nummer to totalt på tiden 1:47:12. Hun var 3:33 bak vinneren Emilie Westli Andersen fra Løten Orienteringslag. Herreklassen ble vunnet av Braden Becker på tiden 1:28:55.