Gode LIF-resultater i Elvaløpet

Elvaløpet 12. september 2018 avsluttet Sørdalskarusellen på Lillehammer i år. Elvaløpet, som var det tiende løpet, var på ca. 3,2 km og gikk i kupert og variert terreng. Som vanlig markerte LIF seg på resultatlistene.

Elyas Tesfamichael løp fort og endte på en delt 2. plass med Jostein Karlsen. Begge fikk tiden 10:44.5. Birk Strand Bjørnaa vant løpet med tiden 10:35.9. Mikkel Thomassen endte på 12. plass totalt.

Elyas (345) endte på 2. plass totalt. Foto: Jørgen Skaug.

Simen Næss Berge tok løpet som en rolig gjennomkjøring bare noen få dager før Berlin Marathon. Han har fullført alle de ti løpene i årets karusell og fått best tid totalt blant de 42 som har fullført alle løpene.

Lauritz Grønvold Menkerud og Reinhard Kuhs fullførte også Elvaløpet.

På kvinnesiden ble det en ikke overraskende seier til Hanne Mjøen Maridal på tiden 11:40.6. Hun er også totalvinner av klassen Aktiv K20-35 etter endt karusell. På andreplass blant kvinnene fulgte Ania Zielinkiewicz, også hun fra LIF. Ania løp på 12:20.