Resultater fra Frankfurt Marathon

Frankfurt Marathon ble arrangert søndag 28. oktober 2018. Under gode, men vindfulle forhold løp våre tre LIF-løpere fort i Tysklands femte største by.

Marthe Katrine Myhre satset på ny personlig rekord og en tid under 2:40. Hun fikk det dessverre litt tungt denne gangen og kom i mål på 2:46:29. Det ble en 36. plass totalt og nr. 11 i klassen. Det ble uansett sesongbeste med noen sekunder, da hun forbedret tiden fra Oslo Maraton seks uker tidligere.

Marthe Katrine Myhre etter Oslo Maraton tidligere i år. Foto: Privat.

Henning Mortensen fikk tiden 2:46:39. Dette var en solid forbedring av hans tidligere personlige rekord på 2:52, og han hadde derfor god grunn til å være fornøyd. Henning ble nr. 372 totalt og nr. 85 i klassen.

Henning Mortensen under Hytteplanmila, 8 dager før Frankfurt Marathon. Foto: Hans Edgar Rakeie.

Simen Næss Berge satte også pers. Denne gang løp han på 2:29:29, noe som var 30 sekunder fortere enn i Berlin Marathon seks uker tidligere. Simen ble nr. 75 totalt og nr. 29 i sin klasse.

Simen Næss Berge etter målgang i Frankfurt. Foto: Privat.

Frankfurt Marathon ble vunnet av Meskerem Assefa og Kelkile Gezahegn på tidene 2:20:36 og 2:06:37. 10620 løpere fullførte maratonløpet.