Hvordan bli medlem?

For å bli medlem sender du en e-post til Jørn Karlsen. Husk følgende informasjon:
Fullt navn på vedkommende som skal bli medlem, e-postadresse, telefonnummer og alder.

E-postadressen til Jørn er: jorn.karlsen76@gmail.com

Hva slags medlemskap skal jeg ha?

Ditt medlemskap og prisen for medlemskapet avhenger av hvilke av klubbens tilbud du ønsker å benytte deg av. Samtlige medlemskap dekker din startskontigent i løp, med unntak av bedriftsløp. I LIF har vi følgende medlemskap:

Barn under 10 år – 300 kr

Vanlig medlemskap – 350 kr – For deg som ikke skal konkurrere jevnlig og ikke trenger tett treneroppfølging. Støttemedlem og forelder kommer også innunder denne kategorien.

Aktiv utøver mellom 10-17 år – 700 kr

Aktiv utøver 18 år eller eldre – 900 kr

Familiemedlemskap: 1250 kr – For en familie på fire personer eller flere.

I tillegg til disse medlemskapene kommer det en treningsavgift dersom du benytter deg av fasilitetene i Håkons Hall. Prisene er som følger:

Tilgang til Håkons Hall løpebane – 500 kr i året
Tilgang til Håkons Hall styrkerom – 1800 kr i året

Spørsmål rundt medlemskap kan stilles til Jørn Karlsen.