Norsk Friidretts Sommerleir 2019

Norsk Friidretts Sommerleir 2019 arrangeres i Skien Fritidspark 23.-27. juni.

Dette er en liten uke fylt med friidrettstrening av høy kvalitet, sosiale aktiviteter og teambuilding, samt mye mer moro.

Leiren har blitt avholdt 20 ganger i regi av Norges Friidrettsforbund og i år arrangeres den for andre gang i Skien Fritidspark etter fjorårets suksess.

Dette er en arena for uforglemmelige friidrettsminner, sammen kickstarter vi sommerferien, og utøverne får knytte vennskap med likesinnede fra hele landet.

Se video fra 2018-leiren på Facebook her: LINK

Påmeldingen inkluderer hotellovernatting, alle måltider, friidrettstrening og alle sosiale aktiviteter som skal arrangeres. Det er også tilbud om transport tur/retur Oslo/Drammen hvor en leder vil være med. 

I år er det et lederteam bestående av 8 friidrettsledere i alderen 20-25 år, som planlegger og gjennomfører hele leiren i samarbeid med friidrettsforbundet – dette er et arrangement av ungdom og for ungdom. Arrangøren har lang erfaring med arrangementsutvikling, god trenererfaring og har vært/er aktive utøvere selv. Med det kan de love kvalitet på opplegget, upåklagelig humør og stemning hele uka gjennom.

Mer info om leiren og påmelding finner du her:  LINK