Stor idrettsglede under Special Olympics sommerlekene på Brandbu

Friidrett / trugegruppen fra Lillehammer IF deltok i Special Olympics sommerlekene på Brandbu 17.-18. august. Det var satt opp konkurranser i løp, kast, kule, hopp, truger og stafett. Deltagerne fra Lillehammer var Camilla Pettersen, Simen Barlund og Linda Kvarberg.

Lørdagen startet med innmarsj, åpning av lekene ved leder Lise Wirstad Dynna i Brandbu IF og ordfører i Gran kommune Willy Westhagen. Så var det klart for de innledende rundene med 100 m , kulestøt, ball og lengde uten tilløp for våre deltagere. Til tross for veldig dårlig vær, presterte våre deltager og perse i alle sine øvelser. Lørdagen ble avsluttet med bankettmiddag på Sanner Hotell. God mat og veldig hyggelig selskap.

Søndagen startet med finaler i alle grener, og det ble avsluttet med en flott premieseremoni. Vi fikk med oss medaljer av alle valører. Dette synes vi er stor stas og vi er veldig stolte av det.

Camilla Pettersen tok sølv i hopp uten tilløp, Bronse i ball uten tilløp og Bronse i 50 m trugeløp. Linda Kvarberg tok gull på 100 m, Bronse i ball uten tilløp og Gull i 100 m trugeløp. Simen Barlund fikk deltagermedalje for 4. plassen i 100 m , kulestøt og 100 m trugeløp.

Trening med truger og friidrett er veldig bra. Det er fint å trene sammen og vi er blitt i bedre fysisk form. Ekstra morsomt var det at alle tre oppnådde bedre resultater enn de har gjort på treningene siden vi startet opp i 2016. Konkurranseinstinktet slo til! Denne helgen har vi blitt kjent med nye mennesker og noen traff igjen «gamle» kjente.

Det å delta på stevner og konkurranser er viktig for å opprettholde motivasjonen for videre trening, bli tryggere i konkurransesammenheng og ikke minst oppleve fellesskap og samhold.

Vi er stolte av å tilhøre Lillehammer IF.

Vi trener hver mandag kl. 18.00-19.30. Oppmøte på Stampa, utenfor LIF-huset nede ved idrettsbanen. Vi kunne gjerne ønske oss flere deltagere. Vi har plass til flere. Jo flere vi er jo morsommere er det å trene.

Fra innmarsjen.
Camilla, Simen og Linda med alle sine medaljer fra helgen.
Linda under 100 m-finalen.
Simen under kulestøt innledende runde.
Camilla under finalen i hopp uten tilløp.
Linda under finalen i trugeløp.