Velkommen til Veidekke-sprinten

Det ble dessverre ingen VEIDEKKE-leker i år på grunn av Corona-viruset. Derfor har vi satset på å lage et stevne for landets sprintere, slik at vi kunne holde oss under 200 deltakere, som reglementet tilsier. Imidlertid, det var med nød og neppe at det ikke strakk til. Over 150 deltar i dette stevnet og det er langt mer enn vi hadde tro på. Dette synes vi er gledelig og vi takker lagene for at de møter opp på Stampesletta denne siste helgen i juni.

Det er så absolutt et nytt prosjekt vi prøver ut med en kortsprint alla skøyter. Vinneren av klassen er den som har høyest poengscore etter de fire øvelsene 60m, 150m, 100m og 200m. Vinneren får kr. 10.000,- i begge klasser og det er bare de som har vært med på alle fire øvelsene som er med og teller i kampen om pengene. Andreplass gir 5.000 kroner, tredjeplass 2.500, 4. plass 1.500 og femteplass gir 1.000 kroner.

Startnummer kan hentes i kafeen i klubbhuset (bak speakerboden). NFIF har seedet klassene, slik at det blir ikke noe opprop, men at man møter ved startstedet 15 minutter før start. Ved hver start vil hendene til de aktive bli vasket med Antibac, slik som reglementet tilsier. Startblokkene er også vasket med Antibac før start.

Garderober er det i tribunene, hvor det også er toaletter, men vi ser gjerne at dere skifter der dere eventuelt overnatter.

Vi forsøker å legge til rette for at det skal løpes i medvind. Tidsskjemaet viser at det vil ta ca. tre timer å avvikle stevnet begge dager.

Hvis deltakerne synes dette er noe å jobbe videre med er vi svært takknemlige om dere sender noen ord til adkg@online.no etter stevnet. Vi er svært lydhøre på om øvelsene er ok eller om vi bør gjøre endringer i et eventuelt stevne neste år.

Vi retter en stor takk til Veidekke Entreprenør som stiller opp for oss selv om det ikke ble noe Veidekkeleker dette året. Med deres hjelp kan vi skilte med de premiene vi har lagt opp til.

Igjen velkommen til Veidekke-sprinten og til to fine dager på Stampesletta.

Er det noe du lurer på så ring 91145442, så skal vi svare så godt vi kan.

Med vennlig hilsen

Lillehammer Idrettsforening

Arild Kjæreng
Stevneleder