Birken løpsfestival avlyst – Dugnad utgår

I dag kom beskjeden om at også Birkebeinerløpet er avlyst. For LIF sin del betyr det at dugnaden vi pleier å ha i forbindelse med dette arrangementet utgår. De av våre medlemmer som hadde planlagt å delta i selve løpet må heller satse på å delta i 2021.

«Kjære Birkenvenner

Det er med tungt hjerte at vi må meddele dere om det faktum at Birken AS har i dag besluttet å avlyse Birken løpefestival som skulle vært avviklet første helga i september. Bakgrunnen er de siste ukers økning i koronasmitte i Norge, som blant annet resulterte i Regjeringens beslutning sist fredag om et forlenget forbud for arrangementer med over 200 deltakere

Birken ønsker også ved denne korsvei å fortsatt ta del i den nasjonale dugnaden, og vi håper denne vanskelige avgjørelsen vil bli mottatt med forståelse hos våre mange trofaste deltagere, frivillige og samarbeidspartnere. Vi hadde alle sett frem til årets løpshelg etter avlysningen av både Birkebeinerrennet og Birkebeinerrittet tidligere i år. Nå må vi bare glede oss enormt til å samle hele Birken-familien igjen i 2021″

Les mer på Birken.no