Stampesletta-stevnet – Tidsskjema og endringer

Her kommer tidsskjemaet for tirsdagens stevne:

På grunn av covid-19 har vi måttet gjøre endringer i opplegget vårt. Vi må kjøre de som er under 20 år først og så må de forlate banen, og så kan vi kjøre seniorene. Dette er det NFIF som har bestemt. Dette betyr at vi er nødt til ta ut lengde av programmet, samt 300 m. Det blir ikke mulig for andre enn deltakere og funksjonærer å oppholde seg på indre bane. Imidlertid gir vi en forelder tillatelse til å følge de aller minste for å hjelpe dem.

Seniorer må bo i Lillehammer kommune for å få delta. Noen har meldt seg på i senior, men de har vi flyttet over i sine klasser fordi de var under 20 år og kan derfor delta i stevner innen kretsen. Deltakere fra Lillehammer henter sine startnummer i kafeen, mens tilreisende lag får numrene mellom kiosken og inn til kafeen.

Når de under 20 år er ferdig med sine øvelser forlater de banen. Deretter vil seniorene slippe til. Dette betyr at stevnet vil vare fra kl. 18.00 til 21.00.

Det er NFIFs opplegg som bestemmer at dette opplegget skal følges. Så alle må følge smittevernreglene og holde avstand. Det vil være Antibac ved start slik at deltakerne kan vaske hendene.

Spørsmål om våre stevner kan rettes til arrangementsansvarlig, Arild Kjæreng (911 45 442/ adkg@online.no)